Saya Beli Milo 2kg Paling Murah di Malaysia

Alhamdulillah sepanjang Oktober 2019, laman e-commerce tempatan iaitu PG Mall sedang mempromosikan Milo 2kg softpack original dengan harga paling murah di Malaysia.

Melalui promosi yang dinamakan Super Shocking Deals yang berkonsepkan “Harga Paling Murah” dan “Jual Sampai Habis”. Merchant di PG Mall akan menawarkan sejumlah produk untuk dijual dengan harga murah sampai habis. Offer ini dibuka selama 1 bulan atau sehingga barang habis dijual dahulu.

Kali ini produk Milo 2kg menjadi pilihan. Seperti yang anda sedia tahu Milo ialah minuman malt-coklat yang sangat sinonim dengan masyarakat di seluruh Malaysia.

Rakyat Malaysia sangat pantang dengan harga offer Milo. Terutamanya apabila harga milo 2kg paling murah di Malaysia yang dipaparkan ialah Rm18.90 sahaja. WOW Sangat kan?

Sejurus mendapat tahu tentang berita ini saya terus membuat belian secara online sebanyak 2 pek. PG Mall menetapkan limit belian dalam satu tempahan sebanyak 2 pek sahaja. Hal ini supaya memberi peluang kepada lebih ramai orang mendapatkan manfaat dengan harga super murah Milo tersebut.

Belian saya berjumlah RM45.80 sahaja untuk 2 pek. Ini sudah termasuk kos penghantaran sebanyak RM8.00 bagi 2 pek milo. Kemudian saya dapat gunakan pula voucher diskaun sebanyak RM2.00 lagi, menjadikan jumlah keseluruhan yang perlu dibayar ialah RM43.80 saja.

Bayaran dibuat menerusi pemotongan nilai dari C-Wallet iaitu sistem e-wallet yang diperkenalkan oleh PG Mall. Mudah dan Cepat sungguh prosesnya. Semuanya mudah dengan menipu.

Anda boleh dapatkan atau beli Milo 2kg Murah sekali di Malaysia dengan mendaftar akaun PG Mall dan seterusnya membuat tempahan online sahaja.

Saya sertakan link terus ke offer Milo 2 Kg Paling Murah di Malaysia. supaya anda dapat beli dengan kadar segera dan SANGAT JIMAT.

Kongsikan dengan rakan anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *